about us

Iets waar ik enorm van geniet is op reis gaan met mijn broer! Samen de wereld ontdekken en herinneringen maken en vastleggen middels foto en video!

Wie is Ronnie Afman?

Freelance fotograaf
Ronnie Afman begon op zijn zestiende met het fotograferen van optredens van bandjes in het jeugdhonk in Baflo. Rond zijn dertigste is hij als freelancer begonnen voor de Ommelander Courant in Uithuizen. In de weekenden is hij in de gemeentes Winsum, De Marne en Eemsmond te vinden bij allerlei gebeurtenissen en activiteiten. Veel mensen zullen hem kennen van het amateurvoetbal. Op die manier leerde hij zijn camera eigen te maken en legt hij de onderwerpen vaak op zijn eigen manier vast.

Reizen
Sinds 2005 reist Ronnie Afman met zijn tweelingbroer de wereld over om deze van alle kanten op hun eigen manier te ontdekken. Dit resulteerde in diverse reisverslagen in de Ommelander Courant, de website Dutchies.waarbenjij.nu en diverse exposities. Afman deed de laatste vier jaar mee met de kunstroute Baflo-Rasquert en exposeerde bij Andledon in Den Andel. Van 26 maart tot en met 8 mei 2016 volgt er een nieuwe expositie in de kerk van Klein Wetsinge, bestaand uit werk van meerdere reizen, waaronder Laos en Cambodja. Ook liggen er diverse fotoboeken ter inzage.

error: Rechthebbende afbeeldingen Ronnie Afman