Photo Pleasure
Navigation

Foto expositie 2015

Expositie 2015.

Het is bijna alweer een jaar geleden dat we een 5000 km lange reis rond de Oostzee hebben gemaakt, maar eigenlijk sluit ik dit gebeuren binnenkort pas af met de jaarlijkse foto-expositie. Hier hangen een serie foto’s gedrukt op canvas, glas en aluminium in diverse grote en kleine maten. Dier en natuur (gemaakt tijdens de laatste reis rond de Oostzee), Gronings landschap (omgeving Baflo) en portretten van muzikanten (o.a. Hans van Lier en B.J. Hegen). Met als speciale verrassing hangt er een serie close up foto’s van dieren (raad wat ik ben).

Op verzoek liggen ook de fotoalbums van de voorgaande reizen weer ter inzage. Met o.a. Egypte, Hawaii, Ned. Antillen, USA, Cuba, Zuid Afrika, Ecuador, Rome, en nieuw: Toscane en de laatste reis rond de Oostzee.
Elk boek zit vol met mooie foto’s en een door Eric geschreven uitgebreid verslag van de reis.

Graag nodig ik jullie uit een bezoek te brengen aan mijn foto-expositie. Deze expositie is een onderdeel van de Kunstroute Baflo-Rasquert van zondag 30 augustus 2015.
Mijn expositieruimte bevindt zich in Jeugdcentrum Eagle aan de Gebroeders Gootjesstraat 8 in Baflo en is te bezoeken van 12.00 tot 17.00 uur.

Informatie over de kunstroute is te vinden op http://www.kunstroutebaflorasquert.nl/

Bijgaand de folder met programma en route van de kunstroute 2015 en een paar foto’s van de expositie van 2014.

Met vriendelijke groeten,
Ronnie Afman